LEDIGE STILLINGER

Vil du arbejde hos en vækstvirksomhed indenfor grøn energi?

INTERN SALGSMEDARBEJDER SØGES

til vores kontor i Brande

Er du vores nye salgs-medarbejder, som kan hjælpe til med tilbudsgivning og håndtering af kundehenvendelser?

Du skal være positiv, udadvendt med gode administrative evner. Det vil være en fordel ,hvis du har erfaring fra vindues-industrien eller tilsvarende og kan kende forskel på glas og ramme.

Det er en nyoprettet stilling til vort kontor i Brande, hvor dygtige kollegaer vil sørge for solid oplæring i vort unikke koncept. Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling. Gode løn og ansættelsesforhold.

Ring til Peter på 40389424 eller skriv en email til plc@livingbetter.dk og lad os få en snak om du er klar til at være med i et væksteventyr i en virksomhed med fokus på grønne og bæredygtige energi- og indeklimaløsninger.

Alle henvendelser behandles med diskretion.

Om LivingBetter:  100% dansk-ejet virksomhed med base i Brande og Hørsholm. Vi har udviklet Ventilationsvinduet og LivingBetter energi- og indeklima løsning til alle former for byggeri.

Virksomheden er ejerledet men med en større dansk fond som medejere. Vort unikke koncept er efterspurgt både i ind- og udland og vi vokser med 50 – 100% om året.

Derfor søger vi nye energiske medarbejdere, som vil være med til at skabe en international succes.

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

Tak for din besked. Du hører fra os hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Prøv igen.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]