LIVINGBETTER

LivingBetter er det billigste og mest enkle energi- og indeklimasystem – uanset om du renoverer eller bygger nyt

LivingBetter med varmepumpe for genvinding

Genvinding kan gøre sundt indeklima til en god forretning og medføre store besparelser i hele bygningens levetid.

Mange af os ønsker enkle løsninger i vore bygninger.

Vi har med LivingBetter en enkel løsning i et samlet anlæg som:

Vore boliger skal være konstruerede så vi ikke spilder unødige resourser på opvarmning. Vælger vi de rigtige løsninger som LivingBetter får vi en åndbarhed som forhindrer skimmel og mug. I nye byggerier skal energiforbruget være lavt og det kan LivingBetter leve op til ofte uden der skal bruges solceller.

INDEKLIMAKONCEPT MED VARMEGENVINDING

LivingBetter kombinerer vores intelligente Ventilationsvinduer med én enkelt varmepumpe per bolig.

Pumpen suger den fugtige luft til sig. I stedet for bare at sende den ud af boligen, genvinder pumpen varmen til gulvvarme og brugsvand.

Living Better giver den unikke mulighed for at kombinere sund ventilation med lavt forbrug.

 Der er opført mere end 500 nye enfamilieboliger i Danmark med LivingBetter og mange flere er på vej. Fakta er, at LivingBetter forenkler og reducerer byggeomkostningerne.

Kontakt os i dag for at at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en LivingBetter løsning på dit projekt.

LivingBetter kræver kun…

DERFOR ER LIVINGBETTER OFTE EN BILLIGERE LØSNING

I forhold til konventionelle løsninger gør LivingBetter det muligt at forenkle byggeriet og spare et ventilationsanlæg, fjernvarme, varmepumpe-udedel og ofte også solceller.

Det er muligt fordi al luft ind i bygningen sker gennem Ventilationsvinduer, som er placeret ind til opholdsrum. Det er ikke alle vinduer der skal være med ventilation. Kun nok til at opfylde eventuelle formelle krav og/eller erfaringstal for luftmængde. Merprisen for Ventilationsvinduer er ofte lavere end prisen for et ventilationsanlæg.

I et nybygget hus, hvor vi anbefaler en Udsugsvarmepumpe typisk fra IKM A/S, som installeres i f.eks. bryggers og kun kræver kanalføring fra køkken, bad og bryggers. Ingen udedel, ingen indblæsningskanaler og kun et minimum af installationsomkostninger og alligevel en energi-løsning som både laver ventilation, varmt vand og gulvvarme.

Energiforbruget beregner vi allerede når du modtager et tilbud fra os. De fleste bliver overraskede over, hvor energi-effektivt det er at bo med Ventilationsvinduer og IKM udsugsvarmepumper.

I renovering kan anvendes simpelt aftræksteknik eller udsugsvarmepumpe primært til ventilation, men også til at lave varmt vand, som kan reducere fjernvarmeforbruget ofte mere end 50%.

Se hvordan LivingBetter sikrer lavt forbrug i Danmarks første DGNB-certificerede enfamiliehus

Hvad er varmegenvinding?

Varmegenvinding går ud på, at trække energien ud af varmen på den luft der skal ud af bygningen og overføre energien til at forvarme luften der skal ind i boligen. Det sker typisk i en varmeveksler. Ventilationsvinduets har en vis genvindingseffekt da varmetabet på den indvendige rude er med til at forvarme luften som vinduet fører ind i bygningen.

I en udsugsvarmepumpe suges luften fra køkken, bad og bryggers og udnytter energien i den ofte 22 – 24 grader varme og fugtige luft til at lave varmt vand i en varmtvandsbeholder, som så kan bruges til at bade i eller til at opvarme huset.

Vi benytter udsugsvarmepumper fra IKM A/S i Haderslev fordi de er støjsvage, kræver ikke megen plads er meget energi-effektive og har været i markedet i mange år. For hver eneste kWh varmepumpen bruger genererer den 3 – 4 gange energimængden tilbage til gavn for din økonomi og for klimaet.

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]