SÅDAN FÅR DU SUND OG BILLIG VENTILATION

Teknologien bag LivingBetter giver billig ventilation og naturligt indeklima i ethvert byggeri.

VENTILATIONSVINDUET ER BILLIG VENTILATION

– OG SIKRER DIG ET GODT INDEKLIMA

Intet ventilationsanlæg kan konkurrere med den friske luft udenfor. Derfor er det bedste for din bolig og dig konstant udluftning. Men får du eller dine beboere luftet ud flere gange dagligt?

Moderne byggerier er bygget meget tætte for at spare på energien – men man har glemt indeklimaet og derfor opstår der let dårlig luft og i værste fald skimmelsvamp med store sundhedsmæssige konsekvenser.

Det gør LivingBetter op med og sikrer dig både et meget lavt energi forbrug men også et godt indeklima.

LIVINGBETTER BESTÅR AF INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUER OG MEKANISK AFTRÆK

– f.eks en varmepumpe, som sørger for varmegenvinding

Gennem Ventilationsvinduerne ledes konstant forvarmet frisk luft ind i boligen, uden gener. Gennem friskluftventiler i standardvinduer ledes den kolde udeluft direkte ind i boligen, så derfor kan der her opleves gener som træk og kuldenedfald.

Ventilationsvinduets ventiler sidder i bunden og toppen. Den friske luft kommer ind i bunden og bliver varmet op af varmetabet indefra og solens påvirkning udefra. Faktisk er det et flere hundrede år gammelt trick kendt fra de såkaldte russervinduer, som vi har forfinet.

Det giver dig store besparelser på varmeregningen, fordi den friske luft ikke skal varmes (meget) op indenfor.

Når vinteren er koldest, sørger vinduerne automatisk for en langsom gennemstrømning, så luften kan nå at blive opvarmet. Om sommeren er vinduerne automatisk med til at holde en behagelig temperatur indenfor.

Det er derfor, vi kalder Ventilationsvinduet for et intelligent vindue. Læs mere om Ventilationsvinduer.

r Peter Clausen, direktør i LivingBetter, forklare teknologien og fordelene på 51 sekunder.

SUND OG BILLIG VENTILATION MED VARMEGENVINDING

Vinduerne sørger for, at der kommer frisk luft ind. Men den skal jo også ud igen.

En centralt placeret udsugningsvarmepumpe sørger for at suge luften til sig. Den genvinder varmen til gulvvarme og varmt brugsvand.

Vi placerer varmepumpen i et teknikskab, når den skal drive ventilation i et hus. Når det er i en ejendom, kan man i stedet placere den på loftet. Pointen i at placere den indenfor er, at du kan få glæde af meget mere energi i genvindingen, når luften ikke først føres udenfor og køles ned.

Det er kun varmepumpen, der kræver strøm i LivingBetter-konceptet. Der er ikke behov for ekstra rørføring til ventilation, fordi luften selv finder vej fra vinduerne gennem boligen til varmepumpen via almindelige aftræk i bad og køkken.

Hvordan giver LivingBetter bedre indeklima?

LivingBetter er et komplet indeklima- og energikoncept

Det giver dig så lavt energiforbrug, at du kan overholde kravene til energiniveauet i BR18 uden alternative energikilder som fx solceller eller jordvarme.

En udsugningsvarmepumpe øger effekten af Ventilationsvinduerne ved at skabe et undertryk fra sin centrale placering i boligen eller ejendommen.

Du kommer ikke til at mærke undertrykket. Alligevel er det nok til at trække den brugte luft til pumpen, så fugten og varmen kan gøre gavn i stedet for at sætte sig og give grobund for fx skimmelsvamp.

Varmepumpen er behovsstyret og justerer gulvvarmen efter udetemperaturen.

Når varmepumpen ikke producerer energi til boligen, kører en udsugningsventilator for at sikre boligens grundventilation.

Få mere at vide om, hvordan du kan sikre sund og billig ventilation i din bolig eller ejendom.

Fortæl os en lille smule om dig selv. Så ringer en af vores ventilationseksperter til dig så snart som muligt.

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]