VENTILATION

Med vores koncept får du lettere ved at sikre et sundt indeklima

NATURLIG VENTILATION MED VARMEGENVINDING

Det er muligt at sikre den mest bæredygtige ventilation ved at kombinere naturlig ventilation med varmegenvinding. Vi har udviklet det komplette ventilationssystem LivingBetter, som giver dig alle fordelene fra naturlig ventilation og mekanisk ventilation. Med vores koncept får du lettere ved at sikre et sundt indeklima.

Vores naturlige ventilation bruges i dag i:

  • Lejligheder

  • Rækkehuse

  • Enfamiliehuse

  • Institutioner og skoler

  • Og en række erhvervsbygninger

Med vores bud på naturlig ventilation sikres byggerierne effektiv varmegenvinding og et konstant luftskifte i alle rum.

Hvordan laver man naturlig ventilation?

Den mest oplagte måde at skabe naturlig ventilation er at åbne vinduerne. Det giver gennemtræk i bygningen, så der på kort tid er effektivt luftet ud over alt. Det er bare ikke os alle, der lufter ud med gennemtræk. Enten glemmer vi det i vores travle hverdag, eller også vil vi undgå gener som kulde og larm.

Derfor har vi udviklet et koncept, som sikrer dig ventilation så tæt på naturlig, som man kommer med de krav, der stilles til boliger i dag og hvor du ikke behøver åbne vinduerne.

I LivingBetters ventilationsløsning skaber mekanisk aftræk et undertryk som får luften ude fra til at søge ind gennem Ventilationsvinduet og stiger langsomt op og bliver forvarmet undervejs før den slipper inden for. Det får ca. 70% af alle mikropartikler i luften til at falde til bunds i vinduet og kommer ikke med ind i boligen. Vinduets konstruktion er på den måde med til at rense luften inden den ledes ind i bygningen. Hvis det er en varmepumpe der suger den gamle luft til sig og genvinder energien i luften til at opvarme jeres brugsvand eller supplere jeres varmesystem.

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]