BOLIGER

Sundt indeklima til både nybyg og renovering af boligejendomme

VENTILATION TIL BOLIGEJENDOMME

Når du skal opføre boligejendomme, har du mange valgmuligheder inden for ventilation. Markedet er domineret af dyre og krævende ventilationsløsninger. Men du kan vælge ventilation, som både er billigere i installation og i drift.

Spar plads

Løsningen kræver mindre plads end mekaniske ventilations- og genvindingsanlæg

Ingen genhusning

Beboerne kan sagtens blive boende under etablering af LivingBetter

Sundt indeklima

Vinduet lufter hele tiden ud, og ejendommene holdes derfor sunde, uden at beboerne skal tænke på det

Lave omkostninger

Etablerings- og driftomkostningerne er betydeligt lavere end mange andre energiløsninger

LIVINGBETTER ER ET KOMPLET VENTILATIONSSYSTEM, SOM LADER DIG FÅ:

Få flere effektive kvadratmeter med naturlig ventilation i din etageejendom

LivingBetter fungerer uden den rørføring, vi kender fra konventionel ventilation. Derfor sparer du ikke kun håndværkertimer og materialer. Du får også valget mellem at give beboerne højere til loftet eller få flere etager ind i byggeriet til samme pris.

Når din boligejendom er høj nok, vil den sparede plads i loftet være nok til at få en ekstra etage boliger at udleje.

Mekanisk ventilation bruger strøm til at blæse frisk luft ind i alle rum. Med vores naturlige ventilation kommer den friske luft ind i boligejendommen gennem vinduerne. Det sker ved hjælp af skorstenseffekten og kræver derfor ingen strøm.

I nye boligejendomme er klimaskærmen dog tæt nok til, at du kan sætte strøm til ventilationen. Det giver dig endnu mere nytte af den. Som standard stiger den gamle luft til vejrs og tager fugt med sig ud af boligen gennem de lovpligtige aftræk.

Hvis du kombinerer de strategisk placerede Ventilationsvinduer med en centralt placeret udsugsvarmepumpe, får du det fulde udbytte af LivingBetter. 

Varmepumpen skaber et lille undertryk, som sætter ekstra skub i strømmen af frisk luft ind gennem vinduerne. Når den udsugede luft fra boligerne kommer ind i den centralt placerede varmepumpe, genvinder den energien, så dine beboere også har billigt, varmt brugsvand.

BÆREDYGTIG RENOVERING AF BOLIGEJENDOMME

LivingBetter er ikke kun velegnet til nybyggede boligejendomme. Konceptet er også udbredt blandt boligforeninger, som vil give deres lejere bedre komfort og indeklima.

På grund af skorstenseffekten har den friske luft en behagelig temperatur, når den kommer ind i lejligheden. Det giver et sundt luftskifte uden det store varmeforbrug, som ville følge med, hvis man bare havde vinduerne stående åbne året rundt.

Ligesom i nybyggeri kan LivingBetter ventilation suppleres med en udsugsvarmepumpe, når du renoverer en boligejendom. Vores kunder vælger ofte at få varmepumpen installeret på loftet, hvor den “brugte” luft kan aflevere sin indbyggede energi, før den slippes udenfor.

Sundt indeklima uden genhusning

Vi ved, at renovering af boligforeninger og andre boligejendomme er meget krævende projekter. Derfor glæder det os, at mange har taget LivingBetter ventilation til sig. Det er dyrt at flytte sine lejere til midlertidige lejemål og have deres boliger stående tomme, mens håndværkerne er i gang med renovering.

Hvis målet med en renovering er sundt indeklima og tidssvarende vinduer, kan du nøjes med at skifte vinduerne til Ventilationsvinduer. Udskiftningen til nye vinduer er så lille et indgreb, at boligen sagtens kan være beboet i mellemtiden. Når de nye vinduer er på plads, vil både ejendommens udtryk og den enkelte boligs indeklima være markant forbedret.

Se hvordan vores koncept har gavnet flere danske boligforeningers renoveringer:

LivingBetter anvendes af…

… og mange flere

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]