SKOLER OG INSTITUTIONER

 LivingBetter sikrer sundt indeklima i skoler og daginstitutioner.

SUND VENTILATION PÅ SKOLER MED LIVINGBETTER

Ventilation og sundt indeklima på skoler og i institutioner hænger tæt sammen. Vi har meget travlt med at udvikle os i vores første og tidlige leveår. Derfor er det helt afgørende at sikre et sundt indeklima i vuggestuer, børnehaver og især uddannelsesinstitutioner.

DÅRLIGT INDEKLIMA PÅ SKOLER OG I INSTITUTIONER ER EN KILDE TIL MANGE PROBLEMER

Dårligt indeklima kan give træthed, hovedpine, manglende koncentrationsevne og sygefravær.

I de senere år er der heldigvis kommet et stigende fokus på det. 

Men hvis man forsøger at sikre et godt indeklima med konventionel ventilation, vil man ikke have løst hele problemet. Eksperterne anbefaler, at man især sørger for at:

For nogle vil målsætningen om et godt indeklima betyde anbefalinger om, at der skal indkøbes et mekanisk ventilationsanlæg, som kan sikre den rette mængde udsugning og indblæsning. Men den type ventilation til skoler er dyr at installere – uanset om skolen skal renoveres eller bygges fra bunden. 

Det er dyrt i drift, og når det sætter ud, vil alle opleve de samme problemer. Den midlertidige løsning er at åbne vinduerne for at få frisk luft ind, men det kan både give støjgener og endnu flere problemer med den mekaniske ventilation. De færreste anlæg kan håndtere, at man slipper luft ind gennem vinduerne, fordi det forstyrrer balancen.

Billig ventilation til skoler og daginstitutioner

Uanset om behovet er at renovere eller bygge nyt, har vi løsningen. LivingBetter sikrer sundt indeklima i skoler og daginstitutioner. Fordi det sker med naturens egne kræfter, er det både billig ventilation og den sundeste løsning for bygningens brugere.

Funktionen i vinduerne sikrer en kontinuerlig lufttilførsel hele året rundt. De temperaturfølsomme ventiler justerer luftindtaget, så den friske luft har tid til at blive opvarmet af luften indenfor.

Når vores passive Ventilationsvinduer installeres i bygninger, sørger de for en konstant strøm af frisk, forvarmet luft. Det sker uden brug af strøm idet ventilerne er termostatstyrede. Luften skiftes automatisk gennem de lovpligtige aftræk.

Vinduerne med ventilationseffekt placeres strategisk, så de giver den rette mængde luft til klasselokaler, fællesarealer og resten af bygningen. De enkelte vinduer koster mere end et almindeligt vindue men typisk er den samlede investering lavere end en alternativ løsning med et balanceret ventilationssystem med omfattende rørføring. Herudover får lærere og elever altid frisk luft ind uden at skulle åbne vinduerne og risikere forstyrrelser i lokalerne.

VENTILATION MED VARMEGENVINDING PÅ SKOLER

Den centralt placerede udsugsvarmepumpe skaber et undertryk i bygningen og sikrer dermed et konstant luftskifte. I varmepumpen genvindes energi i den varme luft til produktion af varmt vand og giver dermed også en stor energibesparelse.

Læs mere om effekten af vores ventilationskoncept

LivingBetter anvendes af…

… og mange flere

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]