VARMEPUMPETEKNOLOGI

VARMEPUMPETEKNOLOGI

Genvind energien i luften til produktion af varmt vand, som kan bruges til vandbåren gulvvarme og brugsvand.

EFFEKTIVT LUFTSKIFTE MED UDSUGSVARMEPUMPE

Vi har kombineret Ventilationsvinduet med udsugsvarmepumper i LivingBetter. Det er en varmepumpeteknologi, der giver meget mening, idet luft, der kommer ind i bygningen, altid skal ud igen.

En udsugsvarmepumpe trækker luften gennem aftræk i køkken og bad. Den genvinder energien i luften til produktion af varmt vand, som kan bruges til vandbåren gulvvarme og brugsvand.

Moderne udsugsvarmepumper er så effektive, at de kan udgøre den samlede energi- og indeklimaløsning for bygninger sammen med Ventilationsvinduer. Energien i afkastluften bliver udnyttet helt optimalt, det samlede energiforbrug bliver minimalt, og indeklimaet bliver perfekt.

Vi samarbejder med førende udbydere af udsugsvarmepumper til alle former for byggeri og tilbyder det komplette Living Better-koncept, når det lader sig gøre i byggeriet.

Det er altid vigtigt at vælge den rette løsning, uanset om bygningen skal rumme boliger, institutioner, kontorer eller andet. Når vi er med helt fra starten i et byggeprojekt, kan vi gøre det bedste for kunden. I rådgivningsfasen kan vi byde ind med netop den løsning, der passer bedst til det givne projekt og byggeri.

Fælles for varmepumper til varmegenvinding er, at de alle trækker brugt luft ud af boligen. En udsugsvarmepumpe henter energien ud af den udsugede luft, før luften ledes ud i det fri.

VARMEPUMPER TIL SKOLER OG KONTORER

Hvad varmen benyttes til, afhænger af det aktuelle behov. Vi rådgiver i løsningen, der passer til, om du vil bruge energien til varmt vand, opvarmning eller blot til ventilationen.

På skoler, hvor der typisk kun er elever i dagtimer – og nogle gange kun i nogle af klasseværelserne – kan det være energimæssigt smart at styre efter CO2-niveauet. Derved skiftes kun den mængde luft, som skal sikre et sundt indeklima.

Når der trækkes luft ud ved hjælp af en løsning med udsugsvarmepumpe, skal der tilføres tilsvarende luftmængde frisk luft. I Living Better tilføres luften fra Ventilationsvinduerne. Da vi kender luftkapaciteten fra de ventiler, som sidder i vinduerne, kan vi beregne, hvor mange ventilationsvinduer, der skal bruges for at sikre, at vi får den rette mængde frisk luft ind i bygningen.

I institutionsbygninger som skoler, som kræver meget luft i timerne med undervisning, kan vi supplere med indblæsningsaggregater, så du altid er sikker på at få nok luft tilført.

Ingen støjende udedel 

Varmepumper med udedel kan støje meget og være generende for naboerne. Det er heller ikke kønt.

Med vores løsning er der inden udedel. Vi placerer varmepumpen i et teknikskab, når den skal drive ventilation i et hus. Den er fuldstændig lydløs for naboerne og yderst støjsvag for beboerne.

Hør hvad industriens eksperter mener om støj fra varmepumper her:

Kilde: Webinar Danish Sound Cluster 25. august 2021

GODT INDEKLIMA MED GARANTI

Fremstillingen af Ventilationsvinduet opfylder kravene til CE-mærkede produkter og foregår under DVV-godkendte forhold.

Det intelligente ventilsystem er patenteret og testet for præcision og stabilitet på det tyske forskningsinstitut Fraunhofer-Gesellschaft

Aalborg Universitet har anvendt testresultaterne til udvikling af et beregningsprogram, som gør os i stand til at levere al nødvendig dokumentation af energieffekten.

Vi yder 10 års garanti på både vinduer og døre.

Kontakt os for rådgivning om den bedste indeklima- og energiløsning til dit byggeri.

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]