OM OS

Vi løser byggeriets udfordringer med dårligt indeklima og for høj tæthed

Vores løsninger forenkler, reducerer og forbedrer etableringen af godt indeklima.

Vi tror på, at du som bygherre, rådgiver, entreprenør eller lejer har en målsætning om et godt indeklima og en effektiv energiløsning til din bygning.

Derfor har vi specialiseret os i at udvikle løsninger baseret på naturens egne kræfter og kendt teknologi som opfylder de to krav om et godt indeklima med et lavt energiforbrug.

Vores løsninger gør dig i stand til at nedbringe udslippet af CO2, skabe sunde bygninger og give et bedre liv til de mennesker, der bruger bygningerne.

Living Better A/S er en 100 % danskejet teknologivirksomhed. Vi samarbejder med vinduesproducenter, arkitekter, rådgivere og entreprenører i ind- og udland om at skabe de bedste energi- og indeklimaløsninger.

Vores første produkt var en intelligent vinduesventil. Den førte til vores udvikling af Ventilationsvinduet og det komplette LivingBetter-koncept. Især vinduesteknologien er

præmieret af byggeriets parter for energibesparelse og sund effekt på indeklimaet.

PETER CLAUSEN
PETER CLAUSENAdministrerende direktør

+45 40 38 94 24
plc@livingbetter.dk

CHRISTIAN THING
CHRISTIAN THINGInternationalisering

+45 29 47 99 55
ct@livingbetter.dk

JENS SJÖSTRÖM
JENS SJÖSTRÖMSalgschef

+45 27 28 81 01
js@livingbetter.dk

JENS BO NIELSEN
JENS BO NIELSENProduktchef og teknisk rådgivning

+45 40 21 25 96
jbn@livingbetter.dk

TORBEN ANDERSEN
TORBEN ANDERSENSalg og support

+45 81 88 50 05
ta@livingbetter.dk

CHRISTOFFER HANSEN
CHRISTOFFER HANSENDiplomingeniør

+45 61 43 80 84
ch@livingbetter.dk

GITTE KLEMMESEN
GITTE KLEMMESENBogholder

+45 81 81 18 81
finans@livingbetter.dk

Vi har brug for hinanden

Den grønne omstilling opstår, når vi arbejder sammen i byggebranchen.
Derfor støtter vi op mange steder og er bl.a. medlem af:

DE BEDSTE LØSNINGER TIL BYGGEBRANCHEN

Med vores løsninger har vi skubbet til grænserne for det mulige i byggebranchen. Det har vi tænkt os at blive ved med.

LivingBetter A/S består af erfarne iværksættere og dygtige fagfolk.

Det hele begyndte med, at Poul Horn opfandt vinduesteknologien. Han har produceret vinduer i Horn Vinduer i mere end 40 år. Han udviklede den første prototype til Ventilationsvinduet i 2004. I dag er han stadig tilknyttet selskabet med teknik og udvikling.

Peter L. Clausen og Christian Thing har siden 2014 været en del af selskabet og arbejdet med at gøre teknologien til en accepteret løsning i byggeriet. De har tidligere arbejdet med at sætte nye standarder i byggebranchen.

Det skete med introduktionen af det nytænkte afløb Unidrain, som siden er blevet til den mest accepterede og brugte løsning i store dele af markedet både her og internationalt.

Peter L. Clausen er i dag administrerende direktør i Living Better A/S. Christian Thing er arbejdende bestyrelsesformand. Til sammen trækker de på en lang erfaring i nationalt og internationalt erhvervsliv.

GODE SAMARBEJDSPARTNERE

GODE SAMARBEJDS-
PARTNERE

Uden vores samarbejdspartnere var vi ikke nået hertil. Vi har i mange år haft et godt samarbejde med IKM, der er specialiserede i markedets mest effektive udsugsvarmepumper. 

Det bæredygtige typehusfirma Jakobsen Huse har bygget sunde og bæredygtige huse siden 2016. LivingBetter er som skabt til deres huskoncept. Det er ikke kun de miljøbevidste bygherrer som vælger Jakobsen Huse, men også familier med luftvejssygdomme og overfølsomhed over for lydene fra mekanisk ventilation.

Med LivingBetter bliver familierne i nogle tilfælde helt fri for deres symptomer. De får færre generende lyde i deres hjem, og de sætter et mindre aftryk på klimaregnskabet.

Jakobsen Huse har ikke været bange for at kaste sig over den nye teknologi, og samarbejdet har gavnet os alle.

HENT KATALOG

Takket være ny teknologi kan du som bygherre nu få effektiv varme og ventilation i ét stærkt samlet koncept, som giver både høj komfort, godt indeklima og en særdeles sund driftsøkonomi.

Læs om konceptet i vores katalog.

LivingBetter anvendes af…

… og mange flere

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]