Det er med stor glæde at vi kan bekræfte, at Dansk Energiforum til årets Innovationspris 2019 har nomineret LivingBetters koncept, hvor vi kombinerer Ventilationsvinduets og IKM udsugsvarmepumpers gode egenskaber til en helt unik og enkel energi- og indeklimaløsning.

Vi er en blandt 3 rigtig gode produkt-ideer og håber naturligvis at vi går hele vejen.


De tre nominerede til foreningens Innovationspris er:

LivingBetter´s kombination af et ventilationsvindue og en varmepumpe, der sikrer godt og energieffektivt indeklima.

Søren Jensen A/S´s mycelliummateriale, et byggemateriale dyrket på affald og svampesporer.

IT-løsningen AI-styret indeklima, der ved hjælp af bygningsdata, sensorer og kunstig intelligens løbende optimerer bygningsdriften til lavere energiforbrug og klimaaftryk med et godt indeklima.

Vinderen af Innovationsprisen bliver udvalgt på Netværkskonferencen 2019, som løber af stablen d. 7. november i B&Ws gamle pladeværksted på Refshaleøen.

Formand for Energiforum Danmark Lars Thygesen udtaler:

”Vi har fået mange interessante og visionære bud. De tre nominerede lever alle på fineste vis op til prisens kriterier; de bidrager til at fremme den grønne omstillingen gennem en ny ide, et nyt produkt eller koncept.

Det glæder mig, at de tre nominerede taler ind i to vigtige trends i branchen. Dels indeklimadebatten som fylder mere og mere i bygningsdriften og energioptimeringen, og dels behovet for at finde byggematerialer med lavere CO2-aftryk og mere bæredygtige kredsløb. Jeg er meget spændt på hvilken af de tre løsninger, der løber med sejren”