Totalrenovering af Østparken

Gennemgribende renovering i Tølløse

Nyrenoverede boliger med forbedret indeklima og lavere energiforbrug

Boligerne på Østparken i Tølløse har fået den helt store renovering – og det har også resulteret i en udskiftning af samtlige vinduer. Valget faldt på LivingBetters løsning, så beboerne var sikret et lavt energiforbrug og godt indeklima fremover.

Østparken var oprindeligt bygget til 17 lejligheder, men i forbindelse med ombygningen er der nu 22 lejligheder og en helt ny facade.

Projektet har brugt simpel mekanisk aftræk, hvor aftræk fra boligen sker naturligt eller gennem elektriske ventilatorer direkte ud over tag eller gennem facade.

Der kræves alternativ varmekilde som fx fjernvarme. Al luft ind i boligen kommer gennem Ventilationsvinduer. Afkastluften trækkes fra udsug i køkken og bad af fugtstyrede ventilatorer. Ventilationsvinduets genvindingseffekt med forvarmet udeluft kommer her til sin ret.

Flere referencer

Mange ejendomme og boliger nyder allerede godt af et sundt indeklima og lave driftsomkostninger takket være LivingBetter.
Vi samler nogle af dem her til inspiration til dit renoverings- eller byggeprojekt.

GØR SUND VENTILATION TIL EN GOD FORRETNING

Du får størst glæde af vores erfaringer, hvis vi får lov at hjælpe dig fra starten af dit projekt. Fortæl os lidt om dine planer. Så kontakter en af vores indeklima-eksperter dig så snart som muligt.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]